Tuotteemme ja palvelumme

Kodinkoneet

Myymälässämme on esillä hyvä valikoima isoja ja pieniä kodinkoneita: kahvin- ja vedenkeittimet, silitysraudat, sähköhammasharjat, partakoneet, vaa'at, vatkaimet, sähköliedet, jääkaapit, pesukoneet.
Toimitusmyyntinä saat yleensä parissa päivässä haluamasi laitteen.

Valaisimet

Valikoimissamme on laadukkaita koti- ja ulkomaisten valmistajien valaisimia. Tutustu sivun alalaidasta valaisinvalmistajien mallistoihin.

Postipalvelut

Vuodesta 1997 lähtien olemme toimineet postiyrittäjinä Koskella. Yrittäjäpostistamme saat kaikki postipalvelut, kuten postimerkit, pakkaustarvikkeet ja postikortit. Erikoisuutenamme ovat Kosken Tl vaakunasta ja kuuluisista kattohaikaroista tehdyt omakuvapostimerkit.

www.posti.fi

Sähkötarvikkeet ja pientavara

Meillä on hyvä valikoima paristoja, pölypusseja kaikkiin imureihin ja lamppuja moneen lähtöön. Lisäksi vaihdamme kellosi paristot. Varastossamme on myös perusvalikoima asennustarvikkeita: muoviputket, kaapelit, kiinnikkeet, kalusteet ja jatkojohdot

Toimistotarvikkeet

Valikoimissamme on perusvalikoima toimistotarvikkeita: mm. kynät, vihot, tussit, lävistäjät, nitojat ja mapit. Kopio-/tulostinpapereita saat myös laatikoittain tai lavoitttain.

Pesulapalvelut

Kauttamme kaikki pesulapalvelut: matot, pöytäliinat, puvut ym.

Meiltä löydät niin pienet kuin isot kodinkoneet. Tarjolla oman varastovalikoiman lisäksi valmistajien ja maahantuojien valikoima. Tutustu logoja klikkaamalla merkkien valikoimiin.

Näyttökuva 2016-03-05 kello 14.48.06

Tutustu valaisintoimittajiemme mallistoihin klikkaamalla allaolevia logoja. Jos löydät valaisimen, jonka haluat, me tilaamme sen.